marți, 25 septembrie 2007

Anunturi online gratuite

Exista site-uri de anunturi platite, in care trebuie sa platiti pentru a posta un anunt pe site-ul lor. In acest caz, verificati daca acest site are destui vizitatori, pentru a fi sigur ca anuntul dumneavoastra este vizualizat de cate mai multe ori. Desigur, exista site-uri de anunturi gratuite, acestea fiind mult mai numeroase decat cele platite. Daca aveti ceva de vanzare, recomand postarea anuntului in cat mai multe site-uri de specializate de anunturi.

Anunturi online pe orase

Numeroasele site-uri de anunturi online ofera chiar posibilitatea de a restrange cautarea de anunturi in orasul/judetul dumneavoastra. In acest caz, chiar daca vanzatorul este din alt oras, daca va decideti sa cumparati un produse, vanzatorul il poate trimite prin curier/posta.

Avantajul anunturilor online este centralizarea acestora intr-un singur loc. Pe internet. Anunturile online de mica publicitate au surclasat deja ziarele specializate in anunturi, si castiga tot mai mult teren in fata acestora, aceasta tocmai datorita accesibilitatii lor.

Sa zicem ca ati dori sa cumparati un autoturism. Asta inseamna ca trebuie sa-l vedeti. Daca nu ar fi internetul, ati putea cumpara un autoturism doar din aria dumneavoastra. Dar, daca anuntul este postat pe internet, anuntul dumneavoastra este vizibil din toata tara. Cu detalii si cu poze.

Publicitate: Anunturi

Anunturi gratuite

Anunturile online sunt o modalitate excelenta de vinde/cumpara produse pentru persoanele fizice.

Mica publicitate s-a mutat pe internet. Si asta datorita accesibilitatii internetului. Nu mai este nevoie sa mergeti sa cumparati numeroase publicatii locale despre mica publicitate, acum puteti cauta pe site-urile specializate in anunturi orice aveti nevoie sa cumparati/vindeti.

Un exemplu: Anunturi Online